Vi er en god gjeng i teamet "Stall Ovi", om dagen er det Ovi som styrer, med Anne og Kristen som sine gode hjelpere, før vi andre kommer dinglende etter jobb og kjører litt hest, men drikker nok mest kaffe :)

Ovi skor foreløpig alle hestene selv, og han har etterhvert skaffet seg et rykte som en dyktig smed. Han har direkte kontakt med leverandøren av Top Gum i Norge, og er en av de få som støper og skor med dette.

Stall Ovi bruker både skolemedisin (dyrleger) og alternativ behandling (Equiterapeut Kamilla Sele, og massør) på hestene. Vi har god kommunikasjon med flere av de meget dyktige dyrlegene i området, som har spesialisert seg på hest.

Vi har egen transport, en 2-hesters bil + henger, hvor hestene har god plass.

Ovi foretrekker å transportere hestene selv til og fra løp når det lar seg gjøre, både for å unngå smittefaren ved fellestransporter, og for å minke stresset for hestene.

På fôr-fronten holder vi oss til Fiskå Mølle som base, og hver hest vurderes individuellt. Grovfôr får vi fra en lokal leverandør som jevnlig tar prøver av høyet/ensilage for å holde øye med protein nivå etc.

Ovi er alltid på utkikk etter spennende hester i både inn- og utland. Så er du interessert i å høre om ledige andeler i hest, eller ønsker du starte et andelslag, så ta kontakt, vi tilrettelegger alt.

Dersom du bare er nysjerrig, så er alle velkomne inn i Stall Ovi for en koselig hesteprat og en kopp kaffe.

Ove Kenneth Karlsen

Sjefen sjøl, trenger ingen videre presentasjon!

Kjører bare løp når han må ;)

Heidi Tjørhom

Heidi stiller alltid opp og hjelper til med så mye hun kan, så godt hun kan - Og dette er vi så evig takknemmelige for Hjerte, hun har også sin egen Candelia Hooves stående på stallen.

Marianne Ellingsen

Gift med sjefen, tidligere stalljente, for tiden kun hesteeier, webmaster og ekstrahjelp i stallen. Trener ikke hest, men har gamligen Delphis Jag som hobbyhest.

Titten - Ernst Ove Breivik

Titten - har blitt småbarnsfar og kjenner på at det å ha ei lita prinsesse er travelt! :D Han kjører mest med sin egen 2-åring, Vestpol Kaizer - Øyseira`s førstefødte, men hjelper til der det trengs.

Thomas Sverre Karlsen

TS`n er virkelig sin fars sønn! Kul 
Ble i Desember 2015 ferdig med kuskelisensen og tok sin første seier allerede i sitt 5 totoløp i Januar 2016! Smiler stort 
Han har tusen ting i ilden alltid denne her, men stiller alltid opp og hjelper til når det trengs Smiler Eier Some Kind Of Monster sammen med datteren Linnea, og leier Tysvær Silvia. Thomas Sverre får stadig flere oppsitt av både våre eiere, og andre hesteeiere på Forus og på andre baner.

Susie

Sofavarmer - Nesekysser - GulvMopp - SmuleRensker <3

Anne & Kristen

Anne og Kristen er to gode hjelpere å ha på dagtid, de eier Erga Rauen, og er fast inventar hver morgen, med termos og trillebår!

Irmelin Risa

Kjempedriftig jente, alltid i PERLEhumør og fryktelig flink med hestene. Irmelin er innom hos oss av og til når hun har tid og lyst, og trener enkelte av hestene litt under sal. Irmelin har montelisens og er altid klar for nye oppgaver i banen, hun er dyktig, rolig, blid og veldig interessert. 

Cathrine Andersen

Eier Gull Tora og hjelper til iblandt med både det ene og andre i stallen, hun humørfyllte Haugesunderen kom inn ho soss som hesteeier første gang med Alm Vinga, siden har hun hatt Salte Faksa og Odins Lilja, som alle 3 er solg. Gull Tora ser lovende ut, vi håper det kan bli en nyttig hest for Cathrine.

Ellen Beate Bakken

Samboer med Titten, oppasser på Some Kind Of Monster, og medeier i Vestpol Kaizer

Hege Haugen

Eier Makeawish sammen med Nina Hviding, og en andel i Hilda Nibs. Hege har jobbet som stallmann i mange år, hos blandt annet Øyvind Hegdal og Åsbjørn Tengsareid og sitter naturligvis på massevis av kunnskap. Hun hjalp Torpa Carl frem til Derby-seier, og vi er alle derfor veldig spent på når den dagen kommer hvor hun skal få seg en kaldblodshestVill.