Priser 2016

Det er store forskjeller ute å går i priser på trening og oppstalling av travhest. Noen opererer med døgnpriser, har en pris for unghester og en annen pris for løpshester. Det er påslag for moms, påslag for skoning, påslag for oppseling. Det blir fort mye pluss pluss..
Å ha hest på trenerstall er ikke billig, men vi prøver å holde oss på ett nivå som gjør at folk kan ha rå til å få profesjonell hjelp, om det bare er for en periode - eller for lengre opphold. Kul

Hos oss vet alle hesteeierene alltid hva de har å forholde seg til.
Trening, oppstalling, leie av treningsveier, skoning/sko og transport til & fra hjemmebanen Forus fakturerer vi 9500,- for, Inkludert moms. 
Det eneste som kan gjøre en faktura dyrere når du har hest hos Stall Ovi er hvis den skal ut å starta på andre baner enn Forus.

- Vi benytter oss også av både veterinærer og alternative behandlere som kan komme til å sende faktura hvis hesten trenger å behandles. Men alle ekstra utgifter klareres selvsagt med eier først.

En travtrener har "alltid" plass, så ikke nøl med å ta kontakt med Ovi på 92463433 hvis du ønsker å ha hesten inn på stall hos oss Kul