Delphis Jag

Vinner av Thai Tanics Æresløp 2013

Født : 2005 

Far : Jag De Bellouet

Mor : Delphis Trader

Eier : Marianne Ellingsen

Oppasser : Marianne Ellingsen

 

http://www.travsport.no/Andre-elementer/Sok-etter-hestkusklop/Sok-etter-hest/?modus=0&search=delphis+jag

Jaggen`s Corner :

20. jan, 2016

Pensjonisten

En epoke er over.. Med 2 skader på samme bein er løpsskoa lagt på hylla.
Jaggen kjørte inn over over 660 000,- for Ovi&Marianne etter de kjøpte ham i 2011. Den største seieren kom i 2013 når han vant Thai Tanics Æresløp under påsketravet på Klosterskogen. Han vant 2 V75 løp utenom dette og tok totalt 16 seire iløpet av sin karriere, 15 av disse for Stall Ovi. Det var i langløpa han treivs best, og har lagt bak seg 16 konkuransemil i løpsbanen for oss.
Han er og forblir en hedershest.
Nå lever han herrens late dager på Orre hvor han fungerer som selskapshest for Ulsrud Tea & Ridehest for Marianne :)

2. nov, 2015

Har beklageligvis fått en liten bløding på ett bein, men her var dyrlegen veldig opptimistisk siden hullet var så lite. Vi avventer og tar en ny sjekk om en mnds tid :)

8. sep, 2015

Neste oppgave for Jaggen er i Bergen 10 september :)

2. sep, 2015

Siden sist har Jaggen tatt 2 andre plasser med sjumilstega sine, pluss en 5premie og 3 nuller. Det går litt opp og ned rett å slett :) Nå har han bikket 700 000 i grunnlag og det er tøffetak i løpa - og hesten gjør så godt han kan han. Vi håper bare beinet holder, så får plasseringene faktisk komme i andre rekke!

22. apr, 2015

Gikk ett fantstisk løp i Bergen og satt ny rekord etter en helt hinsidig reise (og galopp!) Foten ser fremdeles bra ut - så nå er det mulig han blir å se i banen under Forus Open helga.. :)

7. apr, 2015

Har tatt sin første start på en flott måte og skal meldes igjen til bergen den 19 april.

5. mar, 2015

Har gjennomført sitt første hurtigarbeid etter skaden, hesten så flott ut enn om han var noe tung i rumpa som forventet :) Ovi er optimistisk, holder han sin fine fremgang er det snart dags for løp igjen!

Backstory:

Jaggen pådro seg en gaffelbåndskade i ett bakbein Juni 2014. Her måtte Ovi & Marianne virkelig gå noen runder med seg selv, var det håp for en slik stor hest å komme tilbake etter en slik skade? Prognosen var som de alltid er med slike skader, uviss.. Etter noen uker ble det i grunnen bestemt at han skulle få slippe, men så i "siste øyeblikk" - ble det besluttet å gi banna i prognoser og gi hesten en sjanse til! Hesten ble sluppet på beite og fikk gå der til høsten, han hadde 6mnd helt fri før han fikk sele på seg igjen. Og etter å ha gått i 4hjulsvogna en stund var det tid for mosjons kjøring - og etterhvert tempo kjøring. Foten har holdt seg fin hele veien, og nå er det straks dags for løp igjen for den store bamsen vår. Vi krysser alt vi har for at beinet vil holde også nå når de større påkjenningene kommer. Dette er en hest som har bragt stallen flere flotte seire og nydelige innsatser i løp. En riktig hedershest som fortjener å legge opp med stil når den tid kommer.

Mona