Prosjekt ny stall :

Våren 2015 ble det klart at både vi og løpshestene trengte en liten miljøforandring. Vi fant en stall på Orre som var til leie, denne hadde stått tom en stund - og hadde forfalt fryktelig.Så her var det faktisk bare å brette opp ermene og komme seg i arbeid..

Det måtte repareres på gamle gjerder, stallen ble spylt ned og vasket, og alt er nå blitt malt hvitt&sølv slik som på forus. Den ene veggen er revet ned og erstattet med store dobbeldører ut til en platting slik at det skal bli lett å kjøre inn spøne & høy.Alle boksene er blitt forsynte med kjettinggrinder slik at hestene kan stå ut med hodet.Den gamle "vaskeboksen" er revet og nytt gulv ble støypt opp og ny vaskeboks ble snikkret. Vannkraner er flyttet, fôringsautomater er satt opp, Ventilasjonen er fikset. Og nå er endelig alt ferdig, både vi og hestene stor trives! Stallen har 14 store bokser, 8 gressluftegårder og uendelige treningsmuligheter. Resultatene har ikke latt vente på seg og vi ser forbedringer i alle hestene.

Tidlig på høsten samme år begynte vi og se på muligheter for å flytte hele driften til Orre. Løa i stallen sto tom - så der har gjengen jobbet knallhard og satt opp 11 nye bokser, det er også bygget vaskeboks og satt inn varmebrakke/utstyrsrom.
2 nye grusluftegårder og en sand gare er også blitt satt opp.