28. des, 2015

Forus 29.12.2015

Årets siste kjøredag står for døren her hjemme på Forus, championater skal deles ut og det skal også være trekkning mellom de 5 beste trenerene på banen - Første premien her er fantastisk, en hestehenger! 
Vi er en av de 5 som er med i trekkningen, så dette blir spennende!
M
en først skal løpa kjøres..! :)

Løp 1
9 - Karmland Bambi :
Er ikke verst til hest, og tramper hun riktig fra start så kan dette bli gøy! De verste utfordrerene står 20m bak - og holder Bambi et fint jevnt tempo skal de ikke få det lett med å hente mye Kul Er veldig usikker, men skal regnes helt der fremme.

Løp 3 - Finale i Rekruttserien
2 - Global Nansen :
Kjøres av TS`s i kveld - Han har fått ett fint spor og motstandene er ikke så aller verst. Klarer Thomas og få ham til å yte like godt som Ovi så er en ny trippelplass innen rekkevidde her :)
5 - Diamond Va Bene :
Kjøres av Miriam selv i kveld - han leverte ett flott løp etter pause nå i bergen sist og skal regnes tidlig her. Han er kjapp fra start og kan sitte først tidlig, hvis bare kusken vil! ;)

- I disse rekruttløpa blir det nesten alltid en veldig kjøring, og det er ikke nødvendigvis den beste hesten som vinner - heller den kusken som klarer å ha is under hjelmen å være litt taktisk oppi det hele.... ;)
GØY blir det iallefall!

Vi heier på ungdommen vår - Kjør da Stall Ovi! Vill

Løp 4:
1 - Ognøy Emiil :
Hele 5 seire har dette forvandlings-nummeret tatt i år, og han utvikler seg hele veien. Enn om han er litt hardt ute her så kan lede lenge her. Han har bare startet sprint 2 ganger tidligere, men det bør ikke være no problem. Trippel aktuell Smiler
6 - Frøken Fakse :
Spurtet ned hester i denne klassen forrige gang, og hadde taket på både seier og Solør Svarten før galoppen kom 2 steg før mål. Holder hun seg i trav er også hun trippelaktuell her Smiler

Løp 8
1 - Kringelandtraven :
Gikk ett helt greit løp sist gang, og plukket konkurenter ned oppløpet på en flott måte - men han virker til å være plombert på 32.2.. Og det holder desverre ikke mot disse hestene! Vi får sikte mot best mulig premie :)