4. jan, 2016

Godt Nyttår!

Det har vært litt av ett år for oss i Stall Ovi!

Vi har hatt en god sesong i banen og med de fine prestasjonene fra den siste kjøredagen på Forus krøp vi opp på 23 plass på trenerstatistikken på landsbasis. Med over 1,6 million innkjørt noterer vi en vinner prosent på 13.9, en trippel prosent på 35 og hele 65% i premie penger! 
Med 33 seirer er dette vårt mestvinnende år, og det er vi selvsagt svært fornøyde med!! Vill


Tidlig i vår ble det besluttet å starte filial på Orre, her hadde det stått tomt en stund og stallen så rett og slett forferdelig ut. Det ble brukt mange lange kvelder med å sette denne i stand, men i mai kunne 14 av løpshestene flytte ut. Og resultatene lot ikke vente på seg, hestene blomstret på Orre og alt var bare lykken.
Men tiden går, og det å ha to filialer begynner å tære på Ovi. Dagene i stallen forvandles til dager,kvelder og netter før Marianne fikk mannen sin hjem i hus. Slik går det ikke ann å ha det.

Derfor begynte vi i høst å se på mulige løsninger til å flytte alle hestene til Orre. Hvordan skulle vi best gjøre dette,  skulle vi sette opp utebokser, eller kjøpe conteiner staller? Løsningen ble funnet sammen med Tanja som eier «bruket» - Vi tar nå i bruk låven også, eller andre etage om du vil! J Den sto jo tom!

Etter mye iherdig jobbing er er det nå blitt som forvandlet!
11 nye bokser er bygget, og det er også satt opp 3 nye grus luftegårder på utsiden - Det ble en hektisk innpurt, men etter iherdig jobbing kunne alle hestene fra Forus igår flytte ut til Orre og vi er nå samlet under ett tak igjen! 
Ett nytt år, og en ny era kan begynne! Smiler