12. feb, 2016

V75 Forus 13.02.2016

V75 sirkuset er nok engang kommet til Forus og vi har 7 hester til start! Smiler

Løp 2
7 - Sindy Løper :
Var tilbake med glaoppfaktene sist gang ut, men viste fryktelige fartsresurser når hun bare holdt seg til rett gangart.. Imorgen får hun Champion Høitomt i sulkyen og han er fryktelig god på å kjøre disse kaldblodsene, så jeg ser igrunnen ganske lyst på det her!  Klarer han å holde Sindy i rett gangart så skal hun være på, eller iallefall nært - trippelen i dette løpet.

Løp 3
9 - Our Trophy Gal :
Gjør sin debutt for oss her sammen med Thomas Sverre. Spor 9 bak bilen er på en sprint er ikke feil, det er bare å følge på de foran. Det ligger ann til ett smygløp nå førstegang ut. Hun har fungert bra i hurtigkjøring, men det er ikke før de kommer ut i løp vi virkelig får sett hvordan ståa er.. Nå er det meldt pent&kaldt vær på Forus imorgen, men med Norges beste banemann, Willy Erga på plass skal banen være i slik en god stand at vi kan rive fremskoa på denne :)

Løp 4
7 - Ulsrud Tea :
Gjør sin årsdebutt her etter en liten vinterferie. 
Denne super hoppa, med stålhelse og "konstant" form har ikke hatt så lang løpspause siden vinteren 11/12! Vill
Fun Fact; Viste du at Tea kun har hatt 3 "løpspauser" (mer enn 1mnd mellom startene) siden vi fikk henne på stall når hun var 4år? 
La oss se på hvordan hun har prestert etter pause :
Vinteren 2011/2012 hadde hun 11 uker løpsfri og startet så i Arne Sems minneløp på Drammen, hun ble nummer 3 og tangerte samtidig sin daværende rekord. (3 valg i spillet)
Våren 2013 hadde hun 6 uker løpspause før hun startet i Ole Uttisruds Minneløp på Momarken, her fikk hun siste pengene og hun fungerte ikke som best. Ble med i angrep 700m igjen, men hadde problemer med å takte om når de nådde oppløpet og holdt bare farten til mål.. (3 valg i spillet) – Det skal dog nevnes at hun vant NM 14 dager etterpå Vinker
Vinteren 2014 hadde hun igjen 6 uker pause før hun startet i Jacob Meyers pokal på Bjerke, her ble hun nummer 3 etter en runde i tredjspor - og leverete varene som det holdt! (2 valg i spillet)

Så med sine 8 uker borte fra banen nå, er dette den nest lengste pausen hun har hatt på alle disse åra. Og hun har nok hatt godt av den da hun startet hele 23 løp i fjor!
Statistikk lyver ikke. Selv om hun har gått gode løp har hun tilgode å nå helt opp etter pause.. Realisten i meg heller mot at hun blir nummer 2 i morgen - Statistikken taler for det..
Men optimisten i meg gir seg aldri!! Hun står trossalt bare på 20m imorgen – det er jo INGENTING!! Vi pleier å ha 60 & 80 meter mot gode hester på strek!! Dette blir jo nesten som å sende Tea ut på sprint distanse mens de andre går 2000m! Nei fytti, imorgen står statistikken for fall! Heia Tea! Vill

Løp 6

4 – Global Nansen :
Skal ut å bryne seg i bronsedivisjonen sammen med Thomas Sverre! Han mener selv han skal kjøre til tet å ikke slippe til noen.. Men det lukter skrøyt lang vei! Nansen går virkelig opp en divisjon når han møter disse hestene, men han holder fin form og kan sikre seg en premie med fin reis! Tillater banen det skal han gå skoløs fremme og med aluminium bak (kontra jern som han har gått på tidligere)

Løp 8
11 – Frøken Fakse :
Har gått fine løp for oss men ser ut til å møte overmakten her. Hun går noen fryktlig hvis hun bare har dagen, og jeg krysser fingrene for at hun virkelig er på hugget igjen imorgen. Men noe mer enn en premie fra spor 11 her kan vi ikke tro på. Håpe på er noe helt annet.. ;)

Løp 10
3 – Solbakken Jerv :
Er behandlet opp etter sin site start og skal være forbedret. Han er ikke så verst denne gutten, når han bare er iorden. Han står også fint inne i løpet, men møter nok rett å slett for gode hester her. Vi satser på feilfritt løp og fin innsatts, så får han vokse på denne erfaringen.  
13 – Ognøy Emiil :
Står tøft til på 20m her, men kan mye. Han er kjapp fra start og kommer til å få seg en fin posisjon. Det er flere hester med høy kapasitet og fin form i dette løpet, men Emiil kan sikkre seg den siste trippelplassen med full uttelling her. Han er god på sitt beste og tåler å gjøre mye selv