29. mar, 2016

Forus 29.03.2016

Dags for ny kjøring på Forus og vi har 8 hester til start Kul

Løp 1
1 - Diamond Va Bene :
Viste flotte takter når han var ute sist, men han står hardt inne i løpet i kveld når han skal ut mot eliten. Men oppskriften i dag blir som forrige løp, å dra unna i front godt tempo! Her gjelder det å holde unna! Kul Hadde det vært sprint i dag tror jeg han hadde holdt unna hele veien, men i ogmed det er 2040m nå så sikter vi mot en plass blandt de 3-4.

Løp 3
6 - Ognøy Emiil :
Gikk ny rekord sist og har fart i kroppen, spor 4 i volten skal ikke være noe problem. Vi forventer han er med helt der fremme i kveld Kul
8 - Solbakken Jerv :
Han har levert 2 solide innsattser i Bergen nå, og er full av Moxie! VillEr fryktelig kjapp ut fra start og kan imponere mange i kveld, jeg blir ikke overrasket hvis denne 3 prosenteren er på trippelen i kveld!

Løp 4
8 - Vertigo Kongen :
Skuffet i årsdebutten, var fryktelig tung i kroppen og fikk aldri opp dampen. Med det løpet i kroppen har han blitt forsert hardere i trening og SKAL være bedre i kveld! Vi sikter mot en premie! 
14 - Kringelandtraven :
Var tung i kroppen sist, men leverte likevel varene og ble nummer 2.

Han står iskaldt til på 40m her, men bryr seg sjelden om hvor langt tilegg han har - Han kjemper på hele veien. Skal regnes blandt de 3 Kul
15 - Sindy Løper :
Har ett lite galopp-problem hun sliter med.. Så i kveld blir det å kjøre i rygger for å bygge henne opp, det at hun feiler sitter kun mellom ørene - Det går en smule varmt! Blinker Feilfritt og premie er bra! 

Løp 7
1 - Elias :
Var allerede meldt til dette løpet før vi fikk ham på stall så vi testet ham i ett hurtigarbeid forrige uke, men det var vel ikke veldig overbevisende! Vi setter på litt nytt utstyr og håper han viser bedre takter i kveld. Fors spillerene må han vurderes utifra varmingen.
3 - Pøylefanten :
Etter stuntet hans forrige tirsdag får han på seg helstengt hodelag igjen i kveld!! Han står fint til på fremstelinje her, og skal regnes blant de 3  (Nå har jeg utropt ham til vinner de to siste løpa, kanskje hvis jeg ligger litt lavere i terrenget så sitter seiern?! Vill)


Ida gjør ett nytt forsøk på lisenen og kjører sin egen Global Nansen i prøveløp i kveld :) Nå lærte hun hva hun IKKE skal gjøre sist gang hun avr ute, så i dag skal den sitte! Smiler stort