12. apr, 2016

Forus 12.04.2016

Forusbanen bader i sol og det blir strålende forhold Liker Vi sender ut 6 kaldblodser i kveldens løp Kul

Løp 1
3 - Elias :
Leverte bedre enn jeg kunne håpet på i sin første start for oss. Nå har vi fått litt feeling på hesten å fått satt ham inn i opplegget på stallen. Han skal være bedre denne gang ut men vi legger lista på feilfritt løp og premie enn så lenge.
8 - Pøylefanten :
Satt bom fast forrige gang, han får Svein Ove i vogna i kveld og han har ett godt tak på hesten :) Trippelaktuell!

Løp 3
4 - Frøken Fakse :
Kuskes av Miriam i dag og står også fint inne i løpet med spor 1 på 20m. Hesten er i voldsom form, og både hest&kusk fortjener virkelig en seier! Det kan bli tøft og slå Solør Svarten - Men Dragen (Hesten) har en skikkelig speed å by på - og Miriam er flink til å la hestene gjøre jobben selv, og det er nok en fordel her med denne som har feilet flereganger i en oppløpskamp! Jeg tror på seier! Vill


Løp 6
6 - Sindy Løper :
Kjøres igjen av Ovi selv og får på seg det samme utstyret hun hadde førstegangen ut for oss, det eneste løpet hun har gått feilfritt i..! Så dette blir spennende! Hu er jo fryktelig sprek denne dama og holder hun seg bare i rett gangart er hun med helt der fremme :)

9 - Dale Jerva :
Har fått en time-out etter sist start, hun startet 3 ganger i mars mnd og hun viste tydelig at det ble litt meget med så tette starter. Nå er det 3uker siden sist og hun skal ventes forbedret fra sist. Kan snuse på en trippelplass hvis hun er tilbake som hun var!

10 - Vertigo Kongen :
Får Thomas Sverre i vogna i dag - Treningen er blitt lagt om på denne hesten og vi så tydelig forbedringen i hans siste start. Han bør være minst like godt ut denne gang! Vi sikter mot en pen premie her Kul