14. apr, 2016

Resultater Forus 12.04.2016

Elias viste igjen fremgang og kom feilfritt i mål og gikk ny rekord med 2 sekund. Det ble ikke premie denne gang, men han jobber på! Kul

Pøylefanten gikk ett fryktelig fint løp enn om det ble dødens posisjon etter en liten runde - Han ble sliten til slutt men kom i mål som 4hest - og noterte ny rekord med 2,4 sekund!!! Vill
Frøken Fakse gav oss litt mer action enn viv ille ha når Miriam plutselig lå i en hau i banen - Når det skulle voltes til start kom en ekvipasje aldeles på kolisjonskurs rett mot Dragen, som da svarte med å gå opp på to for å komme seg unna. Heldigvis gjorde hesten alt riktig, hun kom seg vekk fra kolisjonskurs og sto BOM stille mens Miriam ble hjulpet løs fra vogna igjen. Flink Drage!! Hjerte Hun har ikke på sitt beste i løpet i dag uheldigvis, når hun gikk ut i angrep i sistesving var det ikke mye skubb igjen og hun kom i mål må en helt OK 5plass.

Sindy Løper kom ut med "Ulsrud Tea" hodelag, og gikk forsåvidt ett greit løp mellom galoppene. Hun kom i mål som 6hest på ny rekord! Men det er nå så forargende med de der galoppene da!!

Dale Jerva hadde også stått opp på feil fot og feiler etter en liten kjørt runde. Det er til å rive av seg håret altså..

Vertigo Kongen kunne vel ikke være verre (bedre) og galopperte liksågodt han med.. Det var lyd i halsen på ham under løpet og heldigvis forlangte ikke kusken noe av ham og lot ham seie i mål på eget initiativ. Når hestene setter hodet i feil vinkel slik som dette får de ikke nok luft, og det kan fort bli ekkelt.. Nestegang kommer han ut med plate under halsen som gjør at han ikke kan ødelegge slik for seg selv! :)