3. mai, 2016

Resultater Bergen 01.05.2016

Åh, det ble en aldeles kjempe flott kveld i Bergen - Vi liker denne banen! Smiler stort

Dale Jerva var første hest ut, hun løste flott bak bilen men fikk ikke teten - Åsbjørn styrte rett ut i andre spor og presset på ledende hest og fikk overta teten etter 500m - Herfra var det grønt helt inn, og Jeva var første hest over mål!! Vill Ny autostart rekord ble det også! Jeg er mektig imponert over den vesle merra som nå står med 2 strake!

Sindy Løper får det ikke til å stemme og flyr ut i galopp kort etter start.. Hun taper mye, men går en fryktelig opphenting og i siste sving ser det ut som hun skal kunne få seg en permie bare luka kommer - Men sammen med luka kom også galoppen og hun ble disket.. Fryktelig frustrerende!

Pøylefanten var siste hest ut, og til tross for sine 40m tillegg var han storfavoritt - Og denne gangen holdt det!! Vill Han fikk ett fint løp av Svein Ove og hang på rygger så lenge det lot seg gjøre. Inn i siste sving sto det om 2 hester, og Pøylefanten var sterk utvendig. Han hadde taket på ledene hest tidlig i oppløpet og kunne kontrollere inn til karrierens første seier!!! Vill