7. jun, 2016

Resultater Bergen 04.06.2016

Kjøringen på lørdag ble en for historiebøkene, hva vi får oppleve med disse hestene er da bare helt utrolig..

Dale Jerva var første hest ut, hun gikk bra og hang med i fremstedel av løpet hele veien enn i høyere tempo enn hun er vandt med. Det ble endel skjær i sjøen rundt siste sving, men da de endelig kunne komme seg rundt rekvipasjen forran svarte hun med Galopp - og da legger ikke hu seg nedpå igjen uten kamp desverre.. men det er slikt som skjer! Det er bare å ta nye tak. Kul

Frøken Fakse ble kjørt resolutt til tet og der skulle de sitte. Jeg ble både overrasket og skuffet av at hun ga seg så aldeles som hun gjorde, inn på siste sving ga hun helt opp og kom sist i mål.. Raskeste veien til mål ble lengste veien for Dragen, hun som "alltid" går til mål.
Hun har dog travet 112 løp på travparken før vi fikk henne.. mulig hun ikke skal ha mye boss i maten der oppe før hun hiver inn årene? Vi vet jo hun kan mye bedre enn dette! 

Lome Oda gjorde sin første start etter operasjonen og hun leverte da varene så til de grader! Fra 20m tilegg hadde hun hele veien ett stykke frem til hestene på strek, men hun hang på dem - Inn på oppløpet så seig hun innpå meter for meter og ble nummer 2! Ny rekord ble det også på dirketen! Smiler stort Enn om hun så fin ut, var det nok litt rust i maskineriet etter sålang pause. Og dette løpet vil gjøre henne godt! 
Neste og siste mål for Oda blir NM i slutten av Juli Hjerte

Ulsrud Tea da, hesten som bare aldri slutter å imponere.
60m tillegg på en sprint, med en hest på 20m det ble meldt kunne gå 23. Det så tøfft ut på forhand, og det ble det også.
Kristien prikker starten perfekt, og er oppe i ryggen på 40m hestene på bare 2 strakser - Hun styrer rett på og rir som om hun har stjælt både hest&utstyr. Hun regelrett fosser rundt konkurrentene i den første svingen, og første gang ned oppløpet får hun fatt i hoved utfordrer Vassbø Fakse som nå kommer frem utvendig for ledren. I ett lite hjerteslag ser det ut som at Tea vil ta seg forbi på direkten, men da smeller Siv Emilie til - Og de holder Tea ute. Rundt hele svingen er hun en en halv lengde bak - hun taper litt, men holder seg utvendig fremdeles. Inn i siste sving kjenner Kristine ha hesten igrunnen har gjort det hun kunne, det var tomt på tanken.. Hun legger Tea inn i førstespor, men bare for ett øyeblikk - Når de brekker ut på oppløpet vet hesten så godt hva hun skal gjøre, og de legger ut ett siste angrep. Hun kjemper regelrett med nebb å kjør uti banen. Kristine kjenner hesten strekker på seg og VIL først, og det blir hun også - Hun slår Vassbø Fakse med en mulelengde! And the crowd goes wild!
Hun vant ikke løpet fordi "hun er best". Hun vant fordi hun har hjerte som en løve, og skalle som en stut. Denne hesten er så langt i fra en maskin som du kommer Hjerte