7. jun, 2016

Forus 07.06.2016

I kveld sender vi ut 3 hester i løp, og ei lita snelle i montèprøveløp.

Løp 1
10 - Pøylefanten :
Står nok engang på 40m. I sitt siste løp feilet han på direkten (Hvorfor de ikke har fått dette med i resultatene vites ikke) og tapte masse men kjempet på hele veien inn og fikk med seg en preime. Svein Ove mente dette var det beste løpet hesten hadde gjort til nå, så da ser vi frem mot dagens oppgave! I rett gangart er han blandt de første i mål i kveld :)

Løp 5
3 - Candelia Hooves :
Miriam har fått orden på lisensen sin igjen og setter seg opp i vogna selv igjen nå. De møter på noen bra hester her i dette hoppeløpet og hun er en av flere som står flott til på strek. Her blir det å kjøre til for en bra posisjon direkte, og siden se hva som er igjen på tanken til slutt :)

Løp 8
1 - Brenne Viking :
Har bare gjort en start for oss tidligere, her falt han helt igjennom og det gikk en stund før vi fant ut av hvor problemet satt. Han har blomstret opp nå i det siste og har sett virkelig fin ut i hurtigarbeidene sine. Så nå får vi bare starte å se rett & slett. Kul 
Han skal ha ett fint løp kveld, og skal ikke kjøres med før til slutt. Dette er en bra hest, og fungerer han som han skal og alt løser seg til slutt kan han selvsagt vinne dette løpet. Spennende blir det iallefall, går han bare til mål med flagget til topps ikveld så er vi strålende førnøyede!

Montèprøveløp :
Sindy Løper skal ut å prøve seg som montèhest :) Hun har sett fint ut hjemme under sal, og får hun ikke veps i hodet skal hun klare dette :)