21. jul, 2016

Sørlandet 23.07.2016

Hjerte Tenk at nå er dagen her som vi har lengtet etter, 3 til start i NM og vi er så glad!! Hjerte

Det er ikke alle forundt å kunne stille til start med 25% av deltakerene i ett NorgesMesterskap, eller som Ovi sier - vi har 4, Oda er jo drektig! Vinker 
Vi har siktet mot dette løpet siden i fjor med Tea & siden i vinter med Oda. Det var touch and go med Dragen, men hun imponerte virkelig sist - så nå prøver vi oss med henne også! 
Den som intet våger intet vinner! Smiler stort
Vi stiller på banen hele gjengen på Lørdag, for dette blir litt av en dag! Vill


En presentasjon av våre NM Deltakere :


4 - Frøken Fakse :
Her var trener og eiere klare, hun skulle vinne i sin siste start om vi skulle melde til NM. Og vist gjorde hun ikke det!! Denne seieren satt langt inne, og når bobla endelig sprakk var det 3 år siden sist hun var først over mål! Da ble det NM, og som sagt så gjort – Her er hun, og som vårt dårligste kort fikk hun det beste sporet av våre 3. Så hun har ett fint utangspunkt J  Hun startet uten sko i Bergen og kommer også ut barbeint denne gangen. Hun er herdet i V75`n og har truffet på flere av disse damene i hoppecupen tidligere. Hun møter nok overmakten her, men skal på en normal dag hente seg en preime. 
- Går å skifter å tar noen tak når bilen slipper, små galopperer og mister alle sjanser til å kjøre seg til en bra posisjon direkte å havner i 6 innvendig. Rundt siste sving blir hun sittende helt fast bak en konkurent mens hele feltet fosser forbi.. Når hun endelig får fritt frem på oppløpet er hun helt sist, og det er ikke lett å hente noe. men hun samler seg nok engang og blir første uten premie, på ny rekord med ett godt sekund!! Hesten gjør ett kjempe løp og var rett å slett bare fryktelig uheldig.. 

7 – Ulsrud Tea :
Dronninga vår har vunnet dette løpet 2 ganger tidligere og ble nummer 2 bak Lannem Silje i fjor. 
Hun går fra alle posisjoner, har ingen svakheter (annet enn veps ikroppen) og er helt klart tilbake som den beste kaldblodshoppa nå som Super-Silje er ute med skade. 
På en normal dag er det ingen som kan gi denne jenta kamp til døra. Hun gjør alt riktig alltid og står opp med rett innstilling hver dag – Hun vet hun er best, og på lørdag blir det intet unntak. 
Det å se denne dama i aksjon er ett privilegium, og vi gleder oss alle til årets store mål!
- Blir kjørt resolutt til tet og er hissig der hun lenser avgårde i front. Hun leder med mange meter inn til siste sving, hvor da Åsrud Vilja sklir lett opp i ryggen på henne, det blir oppløpsduell - og Tea må se seg slått til andre plass.
Vi skal for all ikke kimse av annen plass i NM, men det var med hånda på hjertet ikke dette vi hadde sett for oss.
Nok en påminnelse om at alle løp skal kjøres først, og Tea er lagd av kjøtt & blod hun også. Hjerte 
Nei det er bare å bøye seg i hatten for en frytelig god Ny NorgesMester - Åsrud Vilja!! Smiler


12 - Lome Oda:
Er drektig og gjør muligens sin siste start her - Etter hun ble nummer 3 i det
te løpet i fjor, leverte hun noen ok innsattser før det ble besluttet og operere henne i kodene bak og ta sikte på dette løpet nok engang før hun legger skoa på hylla. Hun har kun gjort 2 starter etter operasjonen, hun ble nummer 2 i Eldings æresløp i Juni og var også ute i ei lokalkjøring ett par uker etter dette, der ble det galopp. Nå stiller hun forberedt på startstreken, enn om hun har fått ett grusomt spor.  Går hun opp mot sitt beste kan hun være 2-4 hest i mål her.
- Får 3 utvendig etter en liten runde kjørt, mister aksjonen og kusken velger å bryte løpet feilfritt.. Det var snakk om å starte ett løp til i Bergen før karriæren ble avsluttet, men vi kan ikke starte med hester som ikke henger sammen. Så vi får teste henne litt hjemme å se hvordan ting ser ut i uka som kommer.