2. sep, 2016

Sørlandet 04.09.2016

Om det ikke var løp til hesta hjemme så tar vi de liksågodt med til sørlandet vi! Vinker

Løp 1
2 - Brenne Viking :
Stummet det for sist når han var ute på mellomdistanse, men han fikk en oppshining etter dette løpet og var igjen fryktelig god i Drammen i sin siste start hvor han ble nummer 2 fra dødens, med start galopp!
Vi har respekt for Holene Odin, men kommer til å knalle til - de skal ikke få noe gratis av oss iallefall! {#smileys123.tonqueout} 

- Brenngod Viking!! Fikk styre å stelle i tet og kom først over mål med masse krefter spart! Vill 

Løp 2
5 - Lucky Fighter :
Gjør stadig finere figur i banen for hver start, men er dog ikke mer enn en premie kandidat her.

- Imponerte veldig her etter hun ble styrt ut i dødens etter en runde, gikk for maning men ble nummer 3 og Rekordforbedret seg med over 1,5 sekund her! Nå er hun virkelig på gang! :)

7 - Napoleon Coral :
Fikk en liten tme out i forbindelse med bahndlinger etter sin siste start. Dette har nok gjort ham godt og jeg forventer å se ham tilbake slik som han var, på trippelen! :)

- Feiler tidlig å taper massemasse, går dog en svett opphenting til ny rekord enn om det ikke ble premie denne gangen. Tar de nestegang! Kul


Løp 3
10 - Sindy Løper :
Leverte varene i sin siste start, enn om hun hadde en galopp tidlig i løpet gikk hun som ett børseskudd til slutt! Det er ingen i feltet som er i nærheten av toppfarten hennes, og med bare 2 hester på 60m får hun fred&ro til å legge seg skikkelig til også.. Vinner dette feilfritt!

- Fikk det tøft på lang distanse når sjekken røk! Å på denne da.. Blinker Hun måtte innom 2 galopper, men fytti for ett løp hun går til slutt!! Ligger ett hav bak, men jobber seg fremover å blir nummer 3. Denne dama er bare utrolig!

Løp 4
11 - Candelia Hooves :
Var fryktelig uheldig i sin siste start med dårlig rygg og sjenering i siste sving, men gikk til mål på en måte hun ikke har gjort tidligere. Hun står desverre håpløst til og vi får sikte oss inn på en premie her mot ett par veldig gode hester :)

- Fikk ett fint løp i andre utvendig men slet med å holde tritt helt til mål etter tøft tempo hele løpet. Det ble ikke premie, men hun rekordforbedret seg med fine 0,4 sekund på distansen Kul

Løp 8
6 - Robust :
Ble slått med en mule i sin siste start og er fryktelig pågang! Slår nok ikke Kringers Viktor hvis denne går som i debyen, men Robust er med å kjemper om andreplassen bak denne Kul 

- Går nok ett kjempeløp og kommer i mål som 3 hest, noterer seg også ny rekord med 0,8 sekund!