18. okt, 2016

Forus 18.10.2016

Det er duket for løp på hjemmebane i kveld og vi kommer til start med 4 fine hester :)


Løp 3

3 - Napoleon Coral :
Har hatt litt stang ut i sine 2 starter etter behandling, men gikk ett fint løp til 4 sist enn om han var noe seig. Det er en bra hest, og jeg forventer å se ham mer på hugget i kveld. Kjemper om en trippelplass Kul
- Går ett kjempefint løp og blir nummer 3 her og er tilbake der han skal være!!! Smiler stort Men når resultatlistene kommer ser vi han står oppført med en R i ræva.. Verken kusk, trener eller eier forstår hvordan han plutselig kunne bli rapportert, han traver på samme viset han har gjort siden han begynte å starte. Han er lang og seig i taka og har gått mye å slått seg, kjenner han at han stryker i belegga nå skifter han litt i gangen og legger seg til igjen - dette har han gjort hele veien. Den R`n der fortjente han virkelig ikke.

 

Løp 4
7 - Thess Prinsen :
Gjør en kjempe spennende start her etter 3 måneders pause!
Han var helt tidlig RÅ i vår, men falt sammen mot sommeren. Han har fått godt tid og mye fri over sommeren, vi mener han er iorden nå og han virker til å være tibake i godt gammelt slag! Åsbjørn var veldig godt fornøy med ham i ett hurtigarbeid nylig, og vi kommer til start med forhåpninger om at han skal være blant de 3 :)
- Travet flyter fint for ham, men han er klart tung i skrotten etter sommerferien. Når han blir styrt med i angrep på siste bortrelangside er det ikke noe ekstra gir, han holder farten sin til mål men det ble ikke premie denne gang.


Løp 7
1 - Elias :
Har vist voldsom forbedring i de 3 startene han har gjort siden han kom inn på stall igjen. Han har ikke veldig med fart i beina enda, og står på strek sammen med hester som går fortere enn ham. Men moralen virker til å være stigende, og han kommer nok til å kjempe seg inn til en premie her hvis han hodler seg i rett gangart :)
- Det ble desverre galopp på Eliasen her, vi prøver igjen neste uke!

11 - Salte Faksa :
Tester vi ut ny varming på og skal bare inn i stallen for å rive sko før løpet. Hun var fryktelig bra i Bergen etter panikkvarming, så vi håper dette er meliodien for henne. Er hun slik som i da kan hun være på trippelen. Men hun er fryktelig usikker og jeg stoler ikke helt på henne, enda Vinker
- Hopper fra start og er ikke til å stagge, hun ble bøyd opp etter starten i Bergen og viste lite og ingen tegn til ubehag - Nå sto hun i taket på stallgangen etter løpet, og må behandles opp. Kommer bedre tilbake! :)