9. des, 2016

Forus 10.12.2016

Det er dags for ny V75 runde på Forus og vi har 8 hester tilstart! Kul

Løp 3

2 - Napoleon Coral : 
Var brenngod når han tok sin første seier i starten på November, han levde ikke opp til forventingene i sist start hvor han måtte gå deler av løpet i dødens på en 2570m. Nå er han tilbake på mellom distanse med sin faste makker Åsbjørn i vogna. Han har en fin oppgave her og regnes med trippelsjangs Kul

Løp 4
3 - Vertigo Prins :
Gikk ett fryktelig fint løp i sin førstestart for oss hvor han vant totalt ukjørt. Det er dog helt andre forutsetninger i morgen, men form slår alltid klasse - er han like tøff i trusa imorgen kan kan blande seg inn i trippelkampen. Men jeg tror vi sier oss veldig godt førnøyd med en premie her! Smiler stort

5 - Ulsrud Tea : 
Gjør alltid så godt hun kan, det ble helt feil sist på Jarlsberg når hun ikke fikk gå i sin fart i dødens og pullet av seg både luft & krefter. 
Hun er rask ut på volte og skal sikkre seg en fin posisjon, med riktig reise er hun aktuell bak Tekno Odin Kul


Løp 5
2 - Stensvik Adele :
Var overmodig i tet sist og er nok bedre med ryggløp, dette blir siste starten for oss og vi er fornøyde med en premie her.

3 - Sedna G.L. :
Gikk ett veldig fint løp etter pause sist, hvor det faktisk kun var skjær i sjøen for henne. Hun virker mer som seg selv igjen nå, og hadde nok veldig godt av å bli sabotert i denne starten. Jeg regner henne som å være best av de 3 på strek, hun er også rask fra start og kan sitte tidlig i tet. Kan snuse på en trippeplass med klaff, men er særs fornøyd med premie her :)

14 - Sindy Løper : 
Får Kolle i vogna igjen her, han hadde ett godt tak på henne sist så dette blir spennende. Hun er, som alltid - god nok til å springe rundinger rundt hestene her. Men hun har svart belte i å sabotere for seg selv... Evig Outsider. 

Løp 8
10 - Høvåg Ask :
Står som 8-9 valg både i tgn og på rikstoto.. Virkelig? En hest som kun har vært utenfor trippelen engang i sitt liv? NÅVEL!
Han var vel ikke som best i sin siste start, men er behandlet opp etter dette og jeg forventer å se en mer snerten hest i banen. Jeg blir ikke overrasket om han vinner! Vinker

Løp 9
6 - Whatawinner S.S. :
Har vi hatt på stall en liten måned nå og han gjør sin første start for oss her. Har blitt behandlet opp og skal være i fin skikk. Han er tøft ute her, så en premie må være bra :)