17. jan, 2017

Forus 17.01.2017

Vi reiser til Forus me 3 som kan når de vil, men det er bare ikke alltid de får det til! Blinker

Løp 2
6 - Whatawinner S.S. :
Har fin kapasitet, men har ikke levert helt som vi hadde håpt.. enda.Kul
Det er mye nerver å mye med denne vesle hesten, og mulig han har behøvd denne tiden for å bli skikkelig varm i trøya hos oss slik at han kan ta til seg treningen på riktig måte. Nå gikk han i det miste feilfritt sist, og all fremgang er bra! Kul Han står fint til i spor 1 bak bilen nå, og bør kunne få en fin reise, motstanden er heller ikke allverden og er han tilbake slik som han var bør han kjempe helt i toppen her.
- Feiler inn på siste sving og er siden ikke å se.. Trist

Løp 3
15 - Salte Faksa :
Var positiv sist i riktig gangart, enn om hun slet med å få opp dampen fra start holdt hun fin fart inn mot mål og fikk med seg en premie. Fra 40m kan det fort bli likedan ikveld så vi legger lista på feilfritt og premie her Kul
- Ser veldig fin ut og siger meter for meter i 3 spor før hun desverre blir sjenert til galopp en god runde fra mål. FRYTELIG ergelig!! 

Løp 4
3 - Sindy Løper :
Fikk seg en ny opplevlese på bjerke sist når hu regelrett ble jaget over i galopp av offasiv kusk i angrep rundt siste sving.. Her var det ikke merra sin feil at det ble galopp.
Hu står på strek i kveld, og sjelden har det vært så vesentlig å holde seg i trav fra start som i kveld. Hun har ikke rå til å tape noen meter her, det jakter mer rutinerte & herda hester bakfra. Holder hun seg bare i trav bør hun klare en fin-fin premie, men hun er som alltid; håpløst usikker.
- Sliter veldig med å legge seg til de første 500, men det går i ettslags trav og hun faller til slutt skikkelig nedpå - Hun leverer så ett kjempe fint løp og blir nummer 4 etter å ha dratt opp angrepet selv de siste 500, GØY! Vill