12. jul, 2017

Siden sist

Siden siste oppdatering har vi hatt kun en hest til start, og det var Fam BR, den lille varmblodige damen startet på Jarlsberg og gjorde nok et kanonløp. Hun havnet litt feil til, og fikk litt trafikkproblemer underveis, men gjorde et veldig positivt intrykk på tross av dette. Hun ser ut til å ha funnet roen og blitt mer voksen, noe alle setter pris på Liker.

Flere hester har gått hurtigarbeid, både hjemme og på banen, og det meste har sett veldig positivt ut. Erga Rauen og Ottey har blitt testet under sal av Irmelin Risa, begge to så veldig fine ut og vil bli meldt i monte-prøveløp ganske snart. 2-årige Mantus har gått sitt første banejobb og så direkte lysende ut, det samme gjorde Vestpol Kaizer, men han har fremdeles litt "attitude-issues" å jobbe med. Ulrud Tea gikk et hurtigjobb på banen for noen dager siden, og skal inn en gang til før NM neste helg.

Svartsi ser finere og finere ut, og skal nok bare ha litt finjustering før hun er klar for prøveløp.

VG Prinsen er klar for mønstringsløp ser det ut som, hn har gått banejobb etpar ganger, trenger kanskje ett eller to til så er han der.

Den billedskjønne kapasitetshesten Høvåg Ask har dyrlege klødd seg i hodet over, alle som en, han blir bare ikke bedre i aksjonen, nå er han kastrert og skal gå på beite en liten stund. Vi håper at han kan klare å "nullstille" seg litt, og at en lang og god ferie kan slå positivt ut på den gjennomtrente kroppen.

Napoleon Coral har vi kjørt litt mer trykkvogn med, og det virker som han liker å jobbe litt. Han trenger mye muskler for å bære sitt store trav, og han er visserlig mer bygd for distanse enn fart. 

Ny hest på stallen, lille Linnea har fått seg ponni, det vil si, ponnien til Ovi har kommet hjem, etter et lengre utleie-opphold. Baldrian er en feit liten shetlandsponni, som er utrolig snill til shettis å være, og det er veldig gøy å se hvordan små barn knytter seg til dyrene.

Sommeren er litt av og på her i Rogaland, mest av igrunnenUsikker, men likevel er det herlig med lange lyse kvelder for alle oss som kommer i stallen etter arbeidstid. Det er herlig at hestene ikke er fulle av søle hver dag, og at de kan gå og nappe i grønt gress i de store luftgårdene når de ikke er på jobb.