18. jul, 2017

Forus 18.07.17

Den våte sommeren fortsetter på vestlandet, men the show must go on likevel! Følgende hester starter ikveld på Forus:

Prøveløp: Ottey og Erga Rauen skal godkjennes for monte. Erga Rauen imponerte ALLE med en aldeles strålende prestasjon i Bergen sist uke, og viste endelig hva han er god for. Vi gleder oss veldig over detteHjerte!

V65-2 Global Rising viste veldig fine takter sist, og vi er forsiktige optimister med damen. Hun ser ut til å ha funnet roen, og har begynt å legge på seg. Travet sitter bedre enn før, og vi tror hun kan hente seg nok en fin premie fra et fint spor. Some Kind Of Monster starter samme løp, han har ikke vist helt samme formkurven, men har også hatt problemer med en hov. Det ser ut som om dette kan være bra igjen nå, og han står fint til i løpet. Jakter trippelplassering.

V65-3 Napoleon Coral er bedre enn raden tilsier, og gjorde også et fint løp sist. Han har trent litt anderledes siden siste start, og skal ha fremgang med dette. Vi håper på en fin premie, men han møter konkurrenter som har dokumentert bedre form enn ham. Skal kunne følge dem på styrken sin om travet fungerer like bra som sist.