1. aug, 2017

Forus 01.08.17

Første august er her, og vi går alle vestlendingers favoritt-årstid i møte. Vi har nemlig ikke sommer her, det er regn og vind hele året, så når høsten kommer så er faktisk alt som det skal, for det skal nemlig være dårlig vær om høsten, ikke vinter , vår og sommer{#smileys123.tonqueout}. Igår hadde vi styrtreg, og idag er det for det meste opplett med litt sol, noe som bør tilsi at banen skal være fin.

Fire damer har kommet hjem fra beite de siste dagene, Lome Lotta, Vestpol Kine, Candelia Hooves og nykomlingen Valle Indianna. Her er det bare å brette opp ermene og begynne å jobbe! Lotta har ikke vært så lenge borte, men har hatt veldig godt av ferie og har fått litt mer fett på kroppen, hun skal en sving til tann/munnhule-spesialist Øyvind Berven idag. Kine var igrunnen tjukk nok (Kul) men sliter litt med soleksem, og selv med minimalt med sol har hun fått litt utslett. Candelia så bedre ut i beina og har nok også hatt godt av litt ferie, mens Indianna er som sagt et ubeskrevet blad så langt. Da er det bare å få sko på damene og sette dem inn i rutinene.

 

V65-1 Ulsrud Tea starter i et minimalt felt, men møter fenomenet Gylden Balder på en sprint, og kan nok ikke vinne idag. Hovedmål idag er å prøve nytt utstyr. Hun har gått med jordblender og halve skylapper siden hun kom til oss som 4-åring, idag åpner vi opp. Tar av jordblender og setter sannsynligvis på draskylapper. Dette er et forsøk på å få henne litt roligere dersom hun skal gå i rygg. Vi ønsker ikke flere slike situasjoner som i NM, at hun blir så hissig at hun ødelegger for seg selv.

V65-3/V5-1 Ottey var "dau" i sist start, men virket veldig tent under sal i prøveløp, det blir derfor veldig spennende å se hvordan hun står i forhold til konkurrentene i denne grenen. Å forvente seier er nok litt meget, hun møter Lucky Run, Julianos Pride, Mieux DiQuattro og Vertigo Unique blandt annet, og jakter nok en premie i første omgang. Snuser muligens på en trippelplass om hun synes det er gøy.

V65-4/V5-2 Tysvær Silvia har kun gått et prøveløp for oss. Hun virket fin, men Svein Ove mente hun hadde dårlig selvtillit, så vi vet ikke helt hvor hun står. Vel, hun står på 40m tillegg, noe som ikke er optimalt, men sånn utenom det, så håper vi hun kan gjøre en fin figur og få en premie, så får vi evaluere etter det.