8. aug, 2017

Forus idag!

Først ut idag er "guttungene" Mantus og Vestpol Kaizer, som skal starte sitt første mønstringsløp. Mantus har hatt en svært bratt lærekurve, men har tatt dette på strak arm, og ser ut til å være en ordentlig fin traver! Kaizer har hatt en ganske kronglete vei mot mønstringsløpene, men etter han ble kastrert løsnet ting mer og mer, nå gleder vi oss til å se ham i banen!!

V5-1/V65-3 Fam BR og Napoleon Coral møter blandt annet Neverending L og Call The Judge i dette Rekruttløpet. Fam har vist stabil og fin form, og sist Miriam kjørte hesten ble det seier, så ambisjonene er definitivt høye idag også. Napoleon viser stigende form, og står fint inne i løpet, med mest i grunnlag. Det er en sterk hest som tåler å gjøre litt arbeid selv. Vi håper også han kan være med og kjempe om en trippelpass.

V5-2/V65-4 Tysvær Silvia var ikke spesiellt bra sist, det må være lov å si. Hun møter gode Erga Jokeren, Timona og Truså ØK, og flere flinke hester, så målet er å ta rygg på en av disse og håpe at sist start har gjort henne lettere i steget. Håper på en premie i første omgang.