9. aug, 2017

Vel blåst!!

Det ble noen kjempefine prestasjoner også igår på Forus. Begge guttungene jogget fint gjennom mønstringsløpet sitt. Mantus er med i premiesjangsen, så han får ikke noe for strevet, annet enn å vise eierne sine at han kan, og oppfører seg helt flott i banen. Titten er muligens den mest engstelige hesteeieren vi har på stall, og at Kaizer jogget 1.56 i sitt første mønstringsløp, ble nesten en større påkjenning enn om det hadde vært snakk om Derby-finale{#smileys123.tonqueout}. Veldig morsomt å se på for alle rundt. Til og med stevneveterinær Fammestad måtte humre litt i skjegget!

Napoleon Coral gjør nok en fin prestasjon, fra jumboplass avanserer han til 5. plass og øker farten hele veien, noe som taler for at hesten er virkelig på gang igjen, etter en ganske hard sommer. Fam BR var ikke like spretten som hun har vært. Hun fikk lederrygg, men ble sliten, og hadde meget høy puls da hun kom tilbake i stallen etter løpet. Hun skal nå få en liten restiyueringsperiode før det siktes mot derby-kvalifisering.

Det gleder gamle Karlsen veldig å kunne skryte på seg at han er pappa til en etterhvert veldig kapabel ung kusk. Thomas Sverre klinket til med ny seier i rekruttløpet igår, etter å ha gitt Neverending L (som eies av hans mor Ragnhild, og hennes samboer og svigermor), et veldig fint løp i rygg. Etter de to siste seierene han har tatt, så skal jeg begynne å kalle ham, dukk-opp-Thomas, eller eventuellt "gubben-i-lådan"Ha ha!

Tysvær Silvia fikk på seg maske, og var myyye mer på hugget denne gang, men feilet 2 ganger. Wassberg mente det var bare snakk om små justeringer i balansen, så var hun på plass.