15. aug, 2017

Forus igjen

Guttungene, Kaizer og Mantus, skal starte sitt andre mønstringsløp idag, etter dette dra sannsynligvis Mantus hjem. Idag er det 12 (!) hester i feltet, så det blir spennende og se hvor kalde disse to egentlig er!

V65-1 Global Rising får liksom ikke helt uttelling for den fine formen hun har. Vi prøver igjen, også denne gang med Ragnhild Tjaum i sulkyen, fra spor 1 på auto. Hun møter igjen Some Kind of Monster, som har spor 9, men han har flott form og skal regnes med sjangs.

V65-2 Napoleon Coral er litt i samme situasjon som Global Rising. Den stigende formen viser ikke så godt igjen, siden han ikke har vært på trippelen på en stund, men han er sterk, og han vil frem, så vi håper han kan være etpar hakk lenger fremme idag, i overkommelig selskap.

V65-4/V5-1 En annen som har kanonform er Erga Rauen. Sist start setter vi en strek over, reisen til Tønsberg ble veldig varm, og veldig lang, så begge hestene underpresteerte. Han skal nå være ovenpå igjen, og fit for fight. Skal regnes fra fint spor. Sedna GL skuffet meg litt igjen sist, men det har vært en lang pause, hun trengte muligens løpet. Kommer muligens ut med litt annet utstyr idag, og kjører for en premie i første omgang.