23. aug, 2017

Forus på en torsdag...

Imorgen er det kjøring på Forus, litt uvant at det er på en torsdag, men man må vel sjonglere litt med løpsdagene for å få kabalen til å gå opp. Det er lunsjtrav, og vi tar med oss VG Prinsen for å starte sitt første mønstringsløp. Han har vert klar en stund, men havnet i en vokseperiode, derfor måtte vi vente noen uker ekstra.

I tillegg er planen at Svartsi og Cecilia I Velur skal inn og gå banejobb. Svartsi er egentlig klar for prøveløp, men er fæl med å bryte utover i banen, så vi må prøve å plukke av henne disse nykkene før hun får nummerskilt på ryggen. Cecilia har hatt en skikkelig dyp bølgedal i formen, og har mått ta det med ro. Hun har begynt å se bedre ut og har allerede lagt inn et fint hurtigjobb på banen. Forhåpentligvis blir det start i høst en gang, men kriterie-kvalifisering er desverre utelukket.

På onsdag er det siste dag av kvalifiseringene til klasseløpshelgen, og Fam BR blir vårt kort i år. Hoppa har vert jevn og flink, og har fått litt ro etter sist start, for å hente seg litt inn. Hun får Thomas Sverre i sulkyen, og guttungen er både spent og nervøs før oppgaven. Dette er en veldig tillits-erklæring fra eier Tormod Hugnes, og Thomas har brukt det meste av fritiden siden innmeldingen, til å fundere på hvordan dette løpet vil utarte seg{#smileys123.tonqueout}. Skulle han klare å kvale Fam til Derby, så vil Thomas ha 3 oppsitt klasseløpshelgen. Han har allerede kvalet seg inn som finalist i finalen av TGN-serien samt Per Arna Enholms Minneløp. Så dette blir en svært minnerik helg!