24. sep, 2017

Forus på tirsdag

Det gikk litt som vi mistenkte i Bergen. Det var ikke noen idell bane for Fam BR. Vi setter en strek over det løpet, hun skal nemlig ut igjen denne uken.

V65-2 Some Kind of Monster starter igjen, han har blitt et fast innslag, og hn presterer hver gang. Denne gang møter han dog betydelig hvassere konkurrenter, i blandt annet Jag Photo. Men fra spor 2 bak bilen, på en sprint hjemme, skal han regnes som trippelaktuell om han løser feilfritt. Såpass flink har han vært.

V65-6/V5-3/DD-2 Napoleon Coral har skuffet litt, han forsøkte seg på monteprøveløp sist, men fikk ikke det helt til å stemme. Denne gang kjører Geir Mikkelsen, det er sprint, og dermed duket for fart i forestillingen.Sporet tilsier muligens en litt defensiv start, da hesten ikke er spesiellt startrask. Med rette opplegget skal han kunne hente en premie. Fam BR var som nevnt svak sist, men vi mener våt og tung bane felte henne. Hun har hentet seg fint inn etter Bergens-turen, og vi prøver igjen. Hun kan hente en trippelplass, men sporet er vrient, så det må løses seg perfekt.

V5-4 Cecilia I Velur blir desverre strøket, hun har fått en hevelse i et bein, og skal sjekkes av veterinær på mandag.