10. okt, 2017

Høst på orntlig!

Det har vær en fuktig uke på sørvestlandet, med unntak av de to siste dagene. Jeg vet ikke hvilket skikk banen er i idag, men stoler på banemannskapet på Forus, og satser på grei bane, muligens noe hard.

På Lørdag startet Ulsrud Tea på Bjerke, i Bjerke-Stayeren, hvor hun tapte knepent for fenomenet Tekno Jerken. Distansen de to sto på (inklusiv tillegg¨) var voksne 3180m!! Tea havnet i feil rygg underveis, og måtte dra 4. sporet siste halve runden, likevel kom hun i mål som god nummer 2 på fantastiske 1.24,3!

På søndag var Global Rising igjen på Sørlandet, hvor hun ikke var som best. Hun tok ldri skikkelig i, og da vi kom hjem fant vi en hovbyll i en frem-hov. Vi regner med dette var årsaken til underpresteringen, muligens både denne, og forrige gang. Nå får hun behandling for hovbyllen før vi satser fremover igjen.

Idag starter 2 hester fra stallen på Forus, i samme løp, intet mindre. V5-3/V65-6/DD-2 Napoleon Coral har spor 2, og Fam BR har spor 9 på autostart 2040m. Egentlig perfekte spor for begge to. Napoleon skal ha jevn fart og må sitte litt lengre fremme, enn Fam, som vanligvis har en fin sluttspurt å by på. Begge har premiesjangs, men møter flinke Sober Sam og Syoss og må nok finne seg i å havne bak disse (normlt sett).