31. okt, 2017

Allehelgensaften!

Halloween feires på Forus idag, uten smågodt, og forhåpentligvis uten for mange knep også. Ulsrud Tea skal ut i et vanlig elite-løp i V65-2. Hun avgjorde meget enkelt sist, mot adskillig skarpere konkurranse, men alle løp skal kjøres som det heter, og det er tross alt halloween, så jeg tør ikke være bombastisk!

I V65-3 møter Global Rising blandt annet fenomenet Come Vacation og Hamre hoppa U.F. Andover Again... vi håper hoppa vår kan vise mer tenner enn hun har gjort til nå, for det må hun skal hun hevde seg mot disse damene. Vi jager premie i første omgang.

V65-4/V5-1 Valle Indianna har kun startet en lokalkjøring hos oss, men har vært fin i trening. Hoppa har en sinnsyk speed, og et vanvittig steg, men jeg tør ikke si hva hun vil i banen før jeg har sett henne gå et løp og to. Premiejeger i første omgang.

V65-5/V5-2 Stjernetira skuffet litt sist, men skal ha formen inne, bør være på trippelen feilfritt. Lome Lotta har vært tilbake i trening en god stund nå, etter sommerferien hun fikk for å få på seg noen kilo. Hoppa er hyperaktuell om hun ikke puller vekk kreftene sine, men dette var grunnen til at hun ble tatt vekk tidligere, hun blir for stri og tapper seg selv totalt for krefter. Om hun holder seg rolig kan hun vinne på direkten.

V65- 6/V5-3/DD-1 Fam BR har litt usikker form, men skal kunne litt på hjemmebane, trener veldig fint, har fått lagt på seg noen kilo, skal regnes blandt de 3-4.